Vi växer..

logga

 

Mazarin Design är under uppbyggnad..om ni kollar in vår hemsidan är det budskapet som ni kommer att mötas av ett par dagar. Det betyder inte att vi försvinner eller att vi kommer att förändras så väldigt mycket..men en hel del händer. Vi ska bli större genom att erbjuda fler tjänster mot våra gamla och nya kunder. Vi kommer att bli återförsäljare av flera möbelmärke som riktar sig mot privatkunder, kontor, butiker och mot offentliga miljöer bl a de här.. Vi har valt ut de bästa tillverkarna som vi vet.  Vi kommer även att finnas i lokal i Malmö  till hösten, för att vara närmare våra kunder. (mer info kommer).

Annars kommer vi dock att vara de samma !  Vi kommer att fortsätta ha våra kunder i centrum, erbjuda ständigt uppdaterad kunskap i design och trender, fortsätta erbjuda genomtänkt, unik och hållbar inredningslösningar till  våra kunder.

 

swedese_270509_06

Bild:Swedese

 

Nytt är även de inredningskurser som varit efterfrågade av våra kunder. Vi kommer att dela med oss av vad vi kan om att inreda rum. Kurserna är för dig som är intresserad av inredning och vill få baskunskapen att själv kunna inreda hemma eller på kontoret.  Vi kommer att prata funktion, färgers betydelse, trender och olika stilar. En del av kursen är uppbyggd omkring att du som deltagare får vara kreativ med papper och penna. Vi är med hela vägen som bollplank för dina idéer. Dessutom kommer en del butiker ge speciella erbjudanden till alla deltagarna på kursen.

 

4

Inbjudan kommer att komma på vår nya hemsida om några dagar. Vill du redan nu veta mer kan du maila oss på info@mazarindesign.se.

Nu önskar vi er en fortsatt skön tisdags eftermiddag!

Har ni frågor eller vill veta mer- tveka inte att höra av er!  Ni når oss via mail, info@mazarindesign.se eller via telefon 0725232623.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>