Event på Kvänum med Mazarin Design.

Efter sommaren kommer Mazarin Design tillsammans med Kvänum Kök i Malmö skapa ett event i deras showroom/butik på Östergatan. Eventet kommer att handla om snygga och funktionella stolar som kan användas runt middagsbordet eller för den delen i andra rum i hemmet. Vi kommer att visa vackra stolar  ifrån Swedese, Materia och ifrån Gärsnäs för att nämna några av våra samarbetspartners.

Vi kommer också att finnas på plats för att berätta om ergonomi -hur du sitter rätt och på vilken stol du sitter bäst på! Idag har de allra flesta ett stillasittande jobb och vi kommer att berätta hur viktigt det är för din kropp att ha en bra stol att sitta i och vilken skillnad det gör för ditt välbefinnande. Vi kommer även att finnas på plats för att ge dig inspiration till att skapa en vacker matplats i ditt kök och och vi har valt ut vackra och funktionella möbler.

I Kvänums showroom kommer Mazarin Design även att  visa Adaptive hyllan av Design by Jepson och en nyhet som inte kommit ut på marknaden ännu!  Vi kommer även finnas på plats för dig att ställa frågor och få tips om en snygg och funktionell  matplats. Eventet börjar den 20 september och pågår fram till den 18 oktober. För mer information om tider- e-mejla oss på info@mazarindesign.se.

 

58a798348796cf9eb1fdadeb7660994d

One thought on “Event pÃ¥ Kvänum med Mazarin Design.

  1. Pingback: Kom & sitt på en vinnare ! | Mazarin Design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>