Tillbaka till vardagen..

58a798348796cf9eb1fdadeb7660994d

 

Många fina projekt är på gång och jag känner mig redo för en spännande höst.! Imorgon finns vi på plats i Malmö på festivalen. Kom och hälsa på och passa på att ställa era frågor om inredning och trender. Vi finns vid Gustav Adolfs torg i ett av tälten där. Vi kommer att berätta om våra nyheter inom möbler och tjänster som vi erbjuder våra kunder inför hösten!  Hoppas vi ses!

 

ticket bella center

Den 24-26 augusti sticker vi över sundet till Bella center för att kolla in fler trender och nyheter hos våra danska vänner och glöm inte att anmäla er till våra kurser som går av stapeln på Lorensdal i Vellinge!

välkommen till inredningskurs.

Nu ett mycket viktigt lunchmöte..men min S som efter ett fantastiskt sommarlov börjar i tredje klass imorgon! Liten blir stor…alldeles för fort..

Vi ses !

Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>